U.G.C. 'De Pan'

Golfmogelijkheden groepen

Beschikbare data 2019:
-24 juni -beperkt
-1 juli -beperkt
-22 juli -geheel vrij
-29 juli -geheel vrij
-5 augustus -geheel vrij
-12 augustus -geheel vrij
-19 augustus -beperkt
-2 september -beperkt
-16 september -beperkt
-23 september -beperkt
-7 oktober -geheel vrij
-14 oktober -geheel vrij
-21 oktober -geheel vrij
-28 oktober -geheel vrij
-4 november -beperkt
-11 november -geheel vrij
-18 november -geheel vrij
-25 november -geheel vrij

Algemeen
De Utrechtse Golfclub 'De Pan' is opgericht in 1894.
De Pan wordt gerekend tot de mooiste banen van Nederland en is in 1929 ontworpen door de geniale architect Henry Colt.
De fairways strekken zich uit over een glooiend terrein, te midden van een majestueus bos. De golfer kan hier genieten van rust en vredige natuur, waarin reeën en vossen zich thuis voelen. De veelvuldige heidevelden vormen vaak een natuurlijk obstakel in de fairways. Verschillende afslagplaatsen liggen verhoogd of verlaagd vanwege het heuvelachtige karakter van de baan. Deze prachtige uitdagende bosbaan, die op zandgrond werd aangelegd, is technisch gezien zeer doordacht. De moeite van het vermelden waard is de 6e hole, waar men na het eerste blinde tee-shot wederom de bal moet richten op een kruis hoog op een boom gemarkeerd in de hoop op de green terecht te komen!
Deze baan geniet internationaal hoog aanzien en wordt door het Engelse maandblad  “Golf World” als 1-ste gerangschikt van de Nederlandse banen en staat op de ranglijst van het tijdschrift “Golf Course Architecture” als de 3-de van Europa en 55-ste in de wereld.
Het unieke clubhuis met haar grote terras straalt 'ouderwetse gezelligheid' uit; in een apart gedeelte kan de golfer genieten van een uitstekende keuken.

Daarnaast beschikt U.G.C. ‘De Pan’ nog over:
-‘Het kleine baantje’: dit zijn 5 zeer korte par 3-holes, waarop het korte spel goed geoefend kan worden.
- Overdekte driving range met gratis oefenballen.
- 3 putting greens waar het putten en chippen geperfectioneerd kan worden.

Golfschool
Op U.G.C. ‘De Pan’ is een golfschool gevestigd met John Bleys en Thijs Boomsma als ervaren golfprofessionals die graag met u in overleg gaan om de mogelijkheden te bespreken voor het geven van golf clinics en/of begeleiding in de baan.

Horeca
Het clubhuis van ‘De Pan’ beschikt over een grote clubzaal voor 80 personen en een groot terras. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van de intieme ‘bistro’ voor maximaal 25 couverts. Onze chef-kok en zijn team stellen met veel plezier een culinaire lunch, catering in de baan, een aangeklede borrel of een diner voor u samen. 

Overig
U.G.C. ‘De Pan’ beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Tevens is er een golfshop aanwezig waar vele golfbenodigdheden verkrijgbaar zijn (met of zonder Panlogo). 
Golfsets en trolleys zijn bij de caddiemaster te huur. U kunt, tegen betaling, gebruik maken  van een handicart. Wij raden u aan bovenstaande tijdig te reserveren.

Organisatie van een golfdag
Voor de organisatie van een golfdag hebben wij de maandagen voor u beschikbaar. U wordt dan, maar ook vooraf, terzijde gestaan door een professioneel en enthousiast team dat samen met u uw golfdag zo goed mogelijk zal laten verlopen.
Groepen tussen de 12 en 88 personen zijn van harte welkom. U heeft de mogelijkheid om met uw gasten te komen golfen, een clinic te volgen, te lunchen of te dineren.

Golfmogelijkheden
Afhankelijk van de grootte van uw groep zijn er verschillende mogelijkheden.

Groepsgrootte 12 - 44 personen:
a) 9 holes met gereserveerde starttijd.
b) 18 holes met gereserveerde starttijd.

Groepsgrootte 36 - 44 personen:
c) Shotgun 9 holes. Hierbij starten alle spelers tegelijk en spelen de 1e (of 2e) 9 holes.
d) Shotgun 9 holes, 18 holes spelen. Hierbij starten alle spelers tegelijk op de 1e  of 2e 9 holes, maar zij gaan door op hole 10 of op hole 1 zodat wel alle 18 holes gespeeld worden.

Groepsgrootte 45 - 88 personen:
e) Shotgun 18 holes.

Tarieven
Wilt u meer informatie ontvangen over golfmogelijkheden voor groepen en onze tarieven? Neem contact op met het secretariaat van U.G.C. 'De Pan' op 030 - 6969120 (keuze 2), of stuur een mail naar secretariaat@ugcdepan.nl.
Vandaag 19.9